Tusnádi Roland üzleti mentor

Teremtsd meg magadnak a valóságot, amelyről mindig is álmodtál!

Hogyan tovább? - 6 pilléren alapuló akcióterv, hogy könnyebben eligazodj a válsághelyzetben

6 pilléren alapuló akcióterv, hogy könnyebben eligazodj a válsághelyzetben

A mentőöv, amely segít téged a válsághelyzet kezelésében, s amellyel minimalizálni tudod a negatív hatásokat.

Tusnádi Rolandról

Engedd meg, hogy bemutatkozzak: Tusnádi Roland vagyok, a szolgáltatás alapú vállalkozók mentora, a Service Club közösség és a Service Mastermind üzleti mentorprogram alapítója.

Az elmúlt 3 évben több mint 110 millió Ft összértékben értékesítettem coachingot és üzleti tanácsadást, 250 tréningnapot és nagyjából 300 db zoom coaching callt tartottam.

Közel 300 YouTube videót készítettem, az Instagram sztorijaim száma pedig mára meghaladta a 9000-et.

Több, mint három tucat mentorom volt, a saját magamra költött önfejlesztéssel kapcsolatos befektetéseim meghaladják a 40 millió forintot és ezek által közvetlenül több, mint 300, közvetve több ezer ember életéhez járulhattam hozzá tanácsaimmal.

Az ügyfeleim visszajelzései révén munkám különlegességét a kihívások és az objektív számonkérés ereje adja.

Az én eddigi legnagyobb nyilvános kihívásom a YouTube-hoz köthető, ahol 270 nap alatt 270 videót készítettem el és töltöttem fel.

Viszont a legtöbben nem innen ismernek…

Hanem onnan, hogy a 2019-es év elején 2 hónap alatt elértem a KATA éves felső határát, a 12 millió Ft-ot, úgyhogy ekkor alapítottam a cégemet, a Tusnádi Consultingot.

Pár hónappal később megszerveztem életem első konferenciáját “Maxold Ki a KATÁ-d” névvel, ahol 250 ember előtt állhattam színpadon és adhattam át az elmúlt évek tapasztalatait, a New York Palace legnagyobb termében.

Ekkor lettem én Tusnádi Roland, vagy sokak által emlegetve a “Maxold Ki a KATÁ-d csávó.”

Ha szeretnél ezen számoknak utánajárni, egyszerűen írd be a nevem bármelyik közösségi média platformon – kivéve a TikTokot, mert nem fogok zenére ugrálgatni, hanem azt teszem, amiben a legjobb vagyok: vállalkozási stratégiákat adok át neked.

Hallgass bele a legfrissebb podcastokba!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

podcast-mobile

Service Club

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

100.000 - 200.000 Ft

Service Akadémia

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

200.000 - 400.000 Ft

Service Mastermind

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

400.000 - 800.000 Ft

1on1 coaching

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

800.000 - 1.500.000 Ft
0 +
ügyfél
0
tréning visszajelzés*
*A végső adat 12 db anonim kérdőív eredményeit tartalmazza, amelyeket 2 napos élő tréningjeink után kértünk be az ügyfeleinktől, valamint amikor befejeztük a közös munkát. Egy darab 8-20 hetes közös munka során tipikusan 2-4 alkalommal kértük az ügyfeleinket, hogy értékeljék a munkánkat. A végső eredmény így 4 év leforgása alatt, összesen 317db visszajelzésből érkezett, 180 Bosslife vagy későbbi nevén Service Mastermindban végzett ügyféltől. A kérdőívekben 16 db kérdést tettünk fel, amelyek vegyesen 1-10-ig pontszámmal értékelős, valamint kifejtős válaszokat igényeltek. Az átlagos kitöltési idő ügyfelenként, adataink alapján 27 percet vett igénybe. A 16 kérdésből az első a következő volt: “Hasznosnak érzem/hasznosítani tudom a tréningen megszerzett információkat.” 1-10-ig lehetett erre visszajelezni. A 317 db visszajelzésből az összpontszám erre a kérdésre: 3067 így ezt osztva a visszajelzések számával megkapjuk a végső: 9,6750-es értéket.
0 óra
privát konzultáció
0 +
tréningnap
0 óra
csoportos konzultáció

Nézd meg,

hogyan vélekednek a programjaimról

azok, akik már részt vettek benne!

„Úristen, miért nem találkoztam ezzel a képzéssel hamarabb? Éveket és rengeteg pénz spórolt volna meg nekem…”

„300.000Ft-ról 700.000Ft-ra nőtt a havi bevételem 5 hónap alatt.”

„Április elején a pandémia miatt a bevételem 80%-a eltűnt és a mentorprogramban két nap alatt lett megoldás erre a helyzetre.”

„5 hónap alatt a vállalkozásomat teljes mértékben az online térbe emeltem és az elmúlt hónapban, sikerült 3 olyan szerződést kötnöm, amelynek hatására katapultált a vállalkozásom.”

Legfrissebb podcastok

6 pilléren alapuló akcióterv

hogy könnyebben eligazodj a válsághelyzetben

Hogyan tovább? - 6 pilléren alapuló akcióterv, hogy könnyebben eligazodj a válsághelyzetben

Az elmúlt években közel 300 szolgáltatás alapú KATÁ-s vállalkozóval dolgoztam együtt. A mentorálásuk során megfigyeltem bizonyos szisztémákat, melyek minden esetben szükségesek voltak ahhoz, hogy az ügyfeleim hosszútávon sikeresek lehessenek.

Ez a dokumentum segíthet abban, hogy kiigazodj a válsághelyzetben és a megfelelő lépésekkel minimalizáld a hatásait. Fontos, hogy az általam leírtak önmagukban csupán információk.Haladj pontról pontra és elemezd a vállalkozásod. Ahol szükséges, cselekedj azonnal!

Cselekvési terv, hogy ne csak motiváld magad, hanem cselekedj is.