Service Club

Miről szól a Service Club?

Célunk, hogy egy támogató közeg tagjaként a jól ismert kihívások és számonkérés segítségével folyamatosan fejlődj.

A tagságod belépőt biztosít a Facebook csoportba, ahol minden hónapban hozok egy adott témát (vagy az alapján, ami engem foglalkoztat, vagy az alapján, amit a csoport tagjai kérnek tőlem).

Havi tematika

Accountibility

Minden hónap első szerdáján pontban 18:00-kor: hókezdő csoportos accountability hívás. (Itt egy számonkérő partnerrel távozol a hívásról 3-3 kihívással.)

Kérdezz-felelek

A hónap második szerdáján egy kérdezz-felelek videóval érkezem, amiben megválaszolom a csoport tagjai által feltett kérdéseket.

Coaching hívás

A harmadik szerdán tartok egy csoportos coaching hívást, ahol lesz lehetőséged arra, hogy behozd a kihívásaidat és én kifejezetten ezzel kapcsolatban foglak támogatni.

Előadás

És a negyedik szerdán egy hosszabb videóval jövök, ahol egy általam választott témát dolgozom fel (pl. pénzügyek, skálázás, ügyfélszerzés, stb.)

(Fontos: a hívások/videók MINDIG szerdánként 18:00-kor kezdődnek/érkeznek és bármikor visszanézhetőek)

Rendezvény negyedévente

Végül, de nem utolsó sorban részt vehetsz a negyedévente megrendezésre kerülő Service Club rendezvényeken, ahol találkozhatsz a közösség többi tagjával is, és belekóstolhatsz a valódi Service Mastermind (az 5 hónapos megvalósító programom) atmoszférájába is.

Hogyan tudsz csatlakozni?

A tagsági díj havonta mindössze 10 000 Ft

Éves előfizetés esetén 120.000 helyett 100.000 Ft

Vagy válaszd a Service Akadémiát

3 hónap ingyenes Service Club tagsággal!

Shopping Cart